ponedjeljak, 26. svibnja 2014.

6 stvari koje žene najprije primijete kod muškaraca


Visina i težina

Visina i težina su na vrhu liste stvari koje žena najprije primijećuje. Previsok ili prenizak, odnosno premršav ili gojazan muškarac, nije privlačan većini žena. Te karakteristike mu "zatvaraju vrata" i prije nego uspije pokazati kakva je osoba. Ipak, to ne treba uzimati k srcu, jer na takvo razmišljanje žena utječe njihova težina i visina.

Izgled i privlačnost

Ljepota je važna, ali žene traže i ono nešto dublje, a to je način na koji se muškarci nose i uređuju. Važno je kakva je kosa, odjeća, brada i kakva je opća higijena. Ukoliko se muškarci ne trude na tim poljima, žene neće poželjeti da ih bolje upoznaju.

Osmijeh

Ženama je važan i osmijeh muškarca. One vole kada se muškarci smiju, posebno tokom upoznavanja, jer osmijeh šalje dobre signale ženama. Naravno, osmijeh lijepim čine i zdravi zubi.

Humor

Humor je način da se nasmijete i zabavite. Žene vole muškarce koji imaju smisla za humor i koji ih nasmijavaju. Na tome muškarci dobijaju mnogo "bodova".

Samopouzdanje

Ženama su prvlačni muškarci koji imaju samopouzdanja. One to veoma brzo ocijene, kao i to kakve vibracije šaljete. Za njih je pozitivan stav veoma bitan. Ipak, budite oprezni, jer uobraženost i arogancija nisu isto što i samopouzdanje.

Komunikativnost


Žene vole razgovarati i žele pažnju muškarca, koji će ih saslušati i reći im svoje mišljenje. Kroz razgovor se žena i muškarac upoznaju, što je ključ u njihovom odnosu.

Nema komentara:

Objavi komentar